Skip to content

Albania Padel Group
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-05 15:13:51
JSON

NIPT: M11828027T
Administrator: ALESSANDRO PALLINI
Objekti i Veprimtarisë: Organizimin dhe menaxhimin e fushave sportive te sportit Padel. Organizimi i eventeve sportive, kampionateve dhe çmimeve te lojes Padel. Formimin profesional dhe trajnimin e instruktoreve dhe lojrave te Padel si edhe çdo aktivitet teter te lejuar nga legjislacioni i R.Sh-se qe lidhet me kete aktivitet. Shitjen dhe blerjen, me shumice dhe pakice te fushave te lojes Padel, bluzave, raketave Padell, etj. si edhe cdo aksesori tjeter qe lidhet drejtpedrejte me sportin Padel
Emërtime të tjera Tregtare: Albania Padel Group
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/06/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Petrele STERMAS Dr. Rurale 1, Zona Kadastrale 3517, Nr. i Pasurise 49/11, 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 05.02.2022
Akt themelimi, date 23.06.2021
Vendimi i asamblese se ortakeve, date 20.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara