Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Admir Pahumi
Rezultate gjithsej: 1

TOPNET

K91712501C
(Realizimin e aktiviteteve ne fushen e ofrimit te sherbimeve te internetit , investimeve publike,ne infrastukture dhe teknologi te larte,realizimin e aktiviteteve ne fushen e publiciteteve ,reklamave , botime)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni