Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Adrian Bardhi
Rezultate gjithsej: 2

VILLA PASCUCCI ( ish "VILA PASCUCCI")

L81909505C
(•Hoteleri. •Bar, Restorant. •Ndermjetesim tregtar dhe shitje e produkteve të ndryshme. •Dhenie dhe marje me qira e makinerive dhe pasurive të patundshme. •Transport, për vete dhe për palët e t)

Durrës ALL

FUTBOLL CLUB DINAMO

M12121037S
(Krijimi, zotrimi, menaxhimi, mbajtja e te drejtave i ekipeve sportive dhe /ose i klubeve sportive, organizimi i evenimenteve sportive dhe kulturore, krijimi dhe pjesmarrja ne turne sportive brenda dhe jashte ve)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni