Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Agron Lika
Rezultate gjithsej: 2

GOLDEN GROUP

L91307049F
(Prodhim dhe ndërtim impiantesh elektrike me energji diellore dhe me anë të erës. Struktura për azil për të moshuar. Eksport-import mallrash ushqimore dhe industriale si dhe tregtimin e tyre brenda dhe ja)

Tiranë ALL

GLG Group

M11707011R
(Shitje me shumice e pakice te artikujve industrialE dhe ushqimore, e tekstileve, veshjeve, veshjeve sportive, kepuceve dhe artikujve te lekures neper panaire, stenda, tregje e dyqane te specializuara. Import, e)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni