Skip to content

GOLDEN GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-05-11 11:28:01
JSON

NIPT: L91307049F
Administrator: Hamdi Pasha
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim dhe ndërtim impiantesh elektrike me energji diellore dhe me anë të erës. Struktura për azil për të moshuar. Eksport-import mallrash ushqimore dhe industriale si dhe tregtimin e tyre brenda dhe jashtë Shqipërisë. Agjensi për këmbim valute si dhe për transferta parash brenda dhe jashtë Shqipërisë. Prerje, qepje faqe këpucësh, montim dhe tregtim këpucësh brenda dhe jashtë Shqipërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: GOLDEN GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.01.2019
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Vaqarr PRUSH Rruga "Alba Trans", Zonë Kadastrale 3712, Nr. Pasurie 290/46.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar (29.03.2019)
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala