Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Alban Gjoka
Rezultate gjithsej: 1

BANI - GROUP

L83313404R
(Tregtim brenda dhe jashte vendit te pajisjeve elektromekanike dhe materialeve te tyre me shumice e pakice, dhenien e asistences teknike per mirembajtjen dhe riparimin e tyre. Projektimi, ndertimi dhe venia ne f)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni