Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Albert Halilaj
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALBANIA ENGINEERING CONSTRUCTION (shoqeria e perthithur "A2 Engineering")

L42021006L
(Tregti, import - eksport, me shumice e pakice te pajisjeve elektronike, elektro-shtepiake, te ngrohjes, ventilimit dhe kondicionimit te klimes, impiante te brendshme elektrike, telefonike, radiotelefoni TV, )

Tiranë 1518191 ALL

AXHA GROUP

M12205006E
(Te ushtroje aktivitetin ne fushen e hoteleri turizmit, barrestorant, SPA, komplekse e palestra sportive, projektim dhe zbatim te punimeve te ndertimit si dhe cdo veprimtari tjeter tregtare qe do te konsideroh)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni