Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Aldi Zaimi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK)

K67917301H
(Sherbim gatimi dhe shperndarje ushqimi. Sherbim katering. Furnizim dhe tregtim produktesh ushqimore. Furre buke, pasticeri. Hoteleri, restorant. Sherbime publike si: Pastrim i siperfaqeve urbane dhe evadim i mb)

Tirane 26101201 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni