Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Aleksandra Bami
Rezultate gjithsej: 1

ARTREUM GENERATION

L91713024Q
(Shoqëri Ndërtimi/Zbatimi dhe Studim-Projektimi e Konsulence, përmbledhur në: Punime gërmimi në tokë; Ndërtime civile dhe industriale; Rikonstruksione dhe mirëmbajtje godinash civile e industriale, vesh)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni