Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ali Ihsansatirlar
Rezultate gjithsej: 1

BALKAN DRILL & CONSTRUCTION

L61305011A
(Konsulencë dhe shërbime në fushën e Sondazheve (Sondimit) dhe injeksioneve si dhe hapjen e degëve apo qendrave për shërbime të tilla, brenda dhe jashtë vendit. Konsulencë dhe shërbime në fushën e N)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni