Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Alitalia-Societa Aerea Italiana
Rezultate gjithsej: 1

Alitalia-Societa Aerea Italiana s.p.a

L44817202A
(Shoqëria ka për objekt kryesor ushtrimin, në mënyrë të drejtpërdrejte dhe/ose nëpërmjet shoqërive që kontrollon dhe/ose enteve dhe/ose konsorciumeve, e veprimtarive të lidhura me linjat dhe lidhet a)

Durrës -221433885 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni