Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Angelo Prudentino
Rezultate gjithsej: 1

CASINO ITALIA

L06426201B
(Administrim i agjensive për mbledhjen dhe transmetimin e të dhënave me ndihmën e sistemeve informatik dhe të telekomunikacionit,të lidhura ngushtë me prenotimet dhe kontabilizimin të lojrave me ngjar)

Vlorë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni