Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Anila Kurti
Rezultate gjithsej: 1

EML BUILDING

M31703015I
(Murature, Suvatime, Karpenteri, rikonstruksione, skeleri, sisteme kapot, e pllake dhe murature.Ne fushen e ndertimit dhe shitjes se banesave te qytetareve, objekte industriale, social-kulturore, bujqesore, t)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni