Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Antonio Fiore
Rezultate gjithsej: 2

ITALWEB CONSULTING AL

M12204072Q
(Aktivitet te konsulences, analizes, planifikimit, zhvillimit, dokumentimit, instalimit të sistemeve informatike, telematike dhe të rrjeteve dhe ekzekutimit të shërbimeve relative. Aktivitete te redaktime)

Tirane ALL

DNA 79

M31703051E
(Shoqëria do të ketë për objekt të aktivitetit kryerjen e çdo veprimtarie të lejuar nga ligji dhe/ose pjesëmarrjen në çdo veprimatri apo aktivitet të ligjshëm që mund të kryejë një shoqëri me)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni