Skip to content

DNA 79
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-04 10:25:53
JSON

NIPT: M31703051E
Administrator: Rosalinda Sibilio
Objekti i Veprimtarisë: Shoqëria do të ketë për objekt të aktivitetit kryerjen e çdo veprimtarie të lejuar nga ligji dhe/ose pjesëmarrjen në çdo veprimatri apo aktivitet të ligjshëm që mund të kryejë një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e krijuar në bazë të legjislacionit shqiptar, siç mund të ndryshohet herë pas here. Aktiviteti i Shoqërisë do të konsistojë kryesisht në: realizimin e investimeve në fushën e pasurive të paluajtshme, ndërtimin e objekteve për qëllime rezidenciale dhe industriale, ofrimin e shërbimeve të turizmit kulinar si dhe aktivitete të tjera siç do të jetë e kërkuar apo e nevojshme për qëllim të ushtrimit të aktiviteteve të sipërpërmendura.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/04/2023
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Vore, Rruga e Prezës, Pasuria Nr. 10/43, Zona Kadastrale 1669

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 04.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja