Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arbër Abazi
Rezultate gjithsej: 1

ALKO IMPEX CONSTRUCTION (Ish KLEDOR ALBANIA-09)

K91628013D
(Thyerja e gurit, dhenja e formes dhe finicioni. Ndertimi i autostradave dhe i rrugeve te tjera dytesore, daljet e aeroporteve e fusha sporti. Ndertimi i objekteve me stacione pompimi, ujesjellesa e kanalizime. )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni