Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arben Aliaj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALTEC SHPK (ish ""ALTEC" SHPK")

K57923807W
(Mirembajtje dhe rikonstruksion godinash civile, industriale, bujqesore e ekonomike, punime rifiniture te muratures dhe cdo gje tjeter te lidhura me to, veshje fasadash, rifinitura me material gipsi, druri, plas)

Mallakaser 1293658 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni