Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ardit Metaliaj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

4 A-M ( shoqeria e perthithur “”Lissus-Al”“ sh.p.k)

K92005016L
(Punime elektrike, tregëtim me shumicë e pakicë të materialeve elektrike, import eksportin e tyre, prodhim dhe tregëtim betoni dhe inerte, tregëtim me shumicë dhe me pakicë, import-eksport të artikujve )

Tiranë 30131886 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni