Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arimo
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

E v i t a

L31714005J
(Import-eksport dhe tregtim me shumice dhe pakice te produkteve farmaceutike, kozmetike, bimeve medicinale, instrumentave dhe pajisjeve shendetesore dhe medicinale, sanitare, shtesa ushqimore dhe dietike. Import)

Tiranë 50762055 ALL

FARMACOM

M01425004A
(Mjekësorë, import, eksport, tregëtim me shumicë e pakicë, montim e riparim i aparaturave laboratorike mjekësore, etj. Invenstime, shërbime e projekte në fushën e mjekësisë e laboratorëve mjekëso)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni