Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Armand Agolli
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ATOM

L22203042N
(Import dhe eksport, tregti me pakicë dhe shumicë, konsulencë teknike, instalim, mirëmbajtje, asemblim pjesë të veçanta dhe krijim produkt të ri dhe sisteme komplekse për: kompjuterike, kancelari, te)

Tiranë 6790000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni