Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Artan Arkaxhiu
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

2A TRADE & ENGINEERING

L41602016I
(Shoqëria do të kryejë aktivitetin e tregtimit, import - eksportit, me shumicë dhe pakicë të materialeve e pajisjeve elektrike, industriale e elektro - shtëpiake, pajisjeve e sistemeve/impianteve të kond)

Tiranë 8598680 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni