Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Artan Kapexhiu
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

EN-EL

L22405011A
(Ndertim dhe rikonstruksione te objekteve te ndryshme,rruge,godina banimi te karakterit civil,tregetar e me tej si dhe tregetim materiale ndertimi dhe aktivitete te lidhura me ndertimin si dhe dhenien me qera dh)

Tiranë 162567575 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni