Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Astrit Banushaj
Rezultate gjithsej: 1

"ASE&XHE 2016"

L66531201M
(Tregti me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm industrial, ambalazhimin dhe paketim të tyre sipas standardeve, punime dhe shitje mermeri punime ndërtimi, investitor dhe sipërmarrje të tjera, pro)

Vlorë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni