Skip to content

"ASE&XHE 2016"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-12-09 09:54:58
JSON

NIPT: L66531201M
Administrator: Astrit Banushaj
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumicë dhe pakicë të artikujve të ndryshëm industrial, ambalazhimin dhe paketim të tyre sipas standardeve, punime dhe shitje mermeri punime ndërtimi, investitor dhe sipërmarrje të tjera, prodhim dhe tregtim material ndërtimi të të gjitha llojeve, shfrytëzim karriera për inerte, rikonstruksione, objekte ndërtimi e social kulturore, punime gërmime armature, punime elektrike, hidraulike, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ASE&XHE 2016
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 31/03/2016
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Me date 28.09.2018, me kerkese te administratorit te shoqerise, u kerkua: Pushim i Perkohshem i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"

II. Me date 22.10.2019, me kerkese te administratorit te shoqerise, u kerkua: Aktivizim i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Pezulluar" ne "Aktiv"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë Rruga Çameria, Lagjja 10 Korriku, Pallati "Erland", Shkalla Nr.1, Ap.2, Kati IX.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 09.12.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja