Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Astrit Likaj
Rezultate gjithsej: 1

SPlëndID GROUP

L61315520J
(Aktivitet në fushën e shërbimeve të Restoranteve dhe bar bufe. Aktivitet në fushën e shërbimeve Catering dhe në fushën e organizimit të eventeve familjare, apo për organizimet e ndryshme shoqërore n)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni