Skip to content

SPlëndID GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61315520J
Administrator: Erlind Shtylla
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në fushën e shërbimeve të Restoranteve dhe bar bufe. Aktivitet në fushën e shërbimeve Catering dhe në fushën e organizimit të eventeve familjare, apo për organizimet e ndryshme shoqërore në cikël të mbyllur dhe të plotë me të gjithë aksesorët, restorant, bar-bufe. Tregti me shumicë e pakicë mallra të ndryshme ushqimorë, bujqësore, blegtorale, pije të ndryshme, industriale, artikuj higjenosanitarë, detergjentë, artikuj shtëpiakë e produkte të konsumit të gjërë, artikuj kozmetikë, mobilieri e pajisje zyrash, pajisje, makineri, konfeksione, pajisje elektrike e elektronike, elektroshtëpiake, hidrosanitare, makineri e pajisje, pjesë këmbimi, etj. Transport kombëtar dhe ndërkombëtar mallrash të ndryshme për vete dhe për të tretë. Shoqëria sipas nevojave të aktivitetit ka të drejtën e ushtrimit të çdo aktiviteti të ligjshëm, të lejueshëm për formën e shoqërisë, e cila nuk ndalohet me ligj (sipas nenit 7 të Ligjit nr. 9901, dt. 14. 04-08).
Emërtime të tjera Tregtare: SPlëndID GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 15.01.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja 1, Rruga Taulantia, Pallat 12-katësh, Kati II-të, Zona Kadastrale 8512, Nr. Pasurie 24/179

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare