Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Astrit Nabolli
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

KOMBEAS

K88103301J
(- Ndertime objektesh te ndryshme social kulturore, industriale,rrugore,impiante teknologjike termike dhe kondicionimi, elektrike dhe elektronike. - Ndertim minierash,nxjerrje minerali dhe import- eksport i tyre)

Kurbin 3363997 ALL

ASPER KONSTRUKSION

L98521301V
(Ndërtime civile dhe ekonomike, ndërtime civile, industriale turistike, bujqësore deri në 5 kate. Ndërtime civile, industriale turistike bujqësore mbi 5 kate, rikonstruksione, ndërtim banese me skelet mbi)

Kurbin ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni