Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Athina Perlesi
Rezultate gjithsej: 1

PERLESI CONSTRUCTION

M32231503E
(1-Punime te pergjithshme ndertimi. Punime germimi ne toke. Punime speciale ndertimi. Punime per prishjen e ndertimeve Ndertime civile dhe industriale.Rikonstruksion dhe mirembajtje godinash civile e industri)

Durres ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni