Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Aurel Nezhaj
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALBANIA ENGINEERING CONSTRUCTION (shoqeria e perthithur "A2 Engineering")

L42021006L
(Tregti, import - eksport, me shumice e pakice te pajisjeve elektronike, elektro-shtepiake, te ngrohjes, ventilimit dhe kondicionimit te klimes, impiante te brendshme elektrike, telefonike, radiotelefoni TV, )

Tiranë 1518191 ALL

Il Baka-Ro

M31813021N
(- Bar, kafe, restorant, catering, vinoteke, -Import vere dhe djathi etj.)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni