Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Autoriteti Portual Durres
Rezultate gjithsej: 1

ALBANIAN SEAPORTS DEVELOPMENT COMPANY

M21929501T
(Shoqeria do te kryeje aktivitetin e meposhtem : Koordinimin dhe administrimin e proceseve te lidhura me projektin e investimit strategjik "Marina & Jahtet e Durresit"; administrimin e pasurive dhe sherbimeve ja)

Durres ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni