Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bankers Petroleum Albania Ltd
Rezultate gjithsej: 1

BANKERS PETROLEUM ALBANIA LTD (ish-SAXON INTERNATIONAL ENERGY LTD-ALBANIA BRANCH)

K43128401L
(Kryerja e operacioneve hidrokarbure në zonat e miratuara në marrëveshjet hidrokarbure. Ndërtimi dhe montimi i të gjitha mjeteve dhe pajisjeve të kërkuara në operacionet hidrokarbure. Përdorimi, shitja,)

Fier -4711536000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni