Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bashkia Këlcyrë
Rezultate gjithsej: 2

SH.A UJESJELLES KANALIZIME KELCYRE (Ish-Sh.a Ujesjelles Kelcyre)

K49225204A
(1.Shërbimi i furnizimit me ujë të pijshëm i konsumatorëve dhe shitja e tij. 2.Mirëmbajtja e sistemit(eve) të furnizimit me ujë të pijshëm. 3.Prodhimi dhe/ose blerja e ujit për plotësimin e kërkesë)

Gjirokastër -5217700 ALL

Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër sh.a

M23329601L
(a) Sherbimi i furnizimit me uje te pijshem ikonsumatoreve dhe shitja e tij; b) Mirembajtja e sistemit/sistemeve te furnizimit me uje te pijshem; c)Prodhimi dhe/ose blerja e ujit per plotesimin e kerkeses se )

Gjirokaster ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni