Skip to content

Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër sh.a
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-12 10:44:51
JSON

NIPT: M23329601L
Administrator: Gentian Llogo
Objekti i Veprimtarisë: a) Sherbimi i furnizimit me uje te pijshem ikonsumatoreve dhe shitja e tij; b) Mirembajtja e sistemit/sistemeve te furnizimit me uje te pijshem; c)Prodhimi dhe/ose blerja e ujit per plotesimin e kerkeses se konsumatoreve; ç) Sherbimi i grumbullimit, largimit dhe trajtimit te ujerave te ndotura; d) Mirembajtja e sistemeve te ujerave te ndotura, si dhe te impianteve te pastrimit te tyre. Shoqeria duhet te realizoje çdo lloj operacioni financiar apo tregtar qe lidhet direkt apo indirekt me objektin e saj, brenda kufijve te parashikuar nga legjislacioni ne fuqi. Shoqeria ushtron veprimtarine e saj ne perputhje me lejet, autorizimet, licencat sipas legjislacionit ne fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër sh.a
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 22/09/2022
Rrethi: Gjirokaster
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000 000,00
Numri i pjesëve: 100 000
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Darling Hoxha; Thalia Pulla; Anisa Jakllari; Nertil Nebiaj; Ardian Garipi; Florand Hasani; Arben Musaj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gjirokaster, Lagjja Pazar, Ujesjellesi Gjirokaster.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 30.09.2022
Marreveshja per Krijimin e Shoqerise
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.04.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Punuar Nga : K.Laro/ A.Baja