Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bashkia Libohovë
Rezultate gjithsej: 2

SH.A UJESJELLES KANALIZIME LIBOHOVE 

K43522601F
(Furnizim me ujë të pijshëm të qytetit dhe largimin e ujërave të zeza.)

Gjirokastër ALL

Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Gjirokastër sh.a

M23329601L
(a) Sherbimi i furnizimit me uje te pijshem ikonsumatoreve dhe shitja e tij; b) Mirembajtja e sistemit/sistemeve te furnizimit me uje te pijshem; c)Prodhimi dhe/ose blerja e ujit per plotesimin e kerkeses se )

Gjirokaster ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni