Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bashkim Byberi
Rezultate gjithsej: 1

VLLAZNIMI

J79602601O
(Projektim dhe zbatim te punimeve ndertimore ne objekte te ndryshme social kulturore. Punime hidraulike, instalime, system ngrohje dhe ftohje shkarkime, impiante teknologjike, industriale, energji diellore. Shit)

Tropojë 386083 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni