Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Besjan Xhemali
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

"ALBA"

J92227004L
(Import dhe eksport perpunim, paketim dhe shitje me shumice dhe pakice vajrash lubrifikante, aditiv, antrifiz, pjese kembimi, goma, bateri, materiale elektrike, si dhe kimikate te te gjitha llojeve, aksesore etj)

Tirane 26612480 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni