Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bledar Sinani
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

HAKI SINANI

K31519538K
(Tregtim me shumicë e pakicë të mallrave industriale, ushqimore, lëndë të parë, hidraulike, panele diellore per ngrohjen e ujit sanitar, materiale elektrike, hidrosanitare dhe sistemeve te ngrohje-ftohjes)

Durres 69727753 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni