Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Blenard Shahinaj
Rezultate gjithsej: 1

OPTRYX

M11509001O
(Import-eksport,tregetim me shumice e pakice, syze optike,syze dielli, skelete dhe aksesore syzesh,lente dhe xhama, pajisje mjekesore, materiale ndihmese per ekzaminim mjekesor, laboratore, etj. Vizita optike dh)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni