Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Blerind Mehmeti
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

C.C.S. (Ish CTS COMPUTER TRADE COMPANY)

J61901033C
(Eksport Import dhe tregtim apo dhenie me qera i sistemeve per perpunimin e te dhenave te te gjitha llojeve, hardware, software dhe te gjithe periferikeve te tyre. Krijim, zbatim, integrim te sistemeve te Inform)

Tiranë 72392297 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

GDi ( ish "GISDATA"; ish "GDi GISDATA")

K91923009F
(Sherbime konsulence (analize e proçesit te biznesit,specifikime te kerkesave te ITse,projektim,arkitekture e sistemeve te IT); Sherbime trajnimi, sherbime IT (planifikim i sistemit te informacionit,projekti)

Tirane 1640604 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni