Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Brunilda Çekolli
Rezultate gjithsej: 1

FIDANISHTE KORÇA

M03723001B
(Fidanishte, tregtia e fidanëve të pemëve si dhe luleve, importi dhe eksporti i tyre si dhe cdo lloj aktiviteti tregtar që lejohet nga ligji. Tregti me shumicë dhe pakicë të produkteve të ndryshme si dhe)

Korçë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni