Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bujar Luzi
Rezultate gjithsej: 1

Lu-is ALB

L61408502C
(Aktivitet në fushën e ndërtimit si: gërmime dheu, ndërtime civile dhe ekonomike, prodhim dhe tregtim materiale inerte, ndërtime rrugësh, ndërtime urash dhe vepra arti, punime murature dhe ndërtime para)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni