Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bule Allmuça
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

Pastrime Silvio

K91413010N
(Shërbime pastrimi dhe mirëmbajtjeje të ambienteve të brendshme dhe të jashtme, industriale dhe civile, publike dhe private, reklamave e totemeve të ambienteve spitalore, qendrave shëndetësore, qendrave )

Tiranë 5450998 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni