Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:CARLO CITTATI
Rezultate gjithsej: 1

MC GLOBAL CONSULTING

M01309018B
(Të ofrojë shërbime e konsulencë, studime tregu, promovim për iniciativat e aktiviteteve tregtare, industrial.Ofron shërbime për drejtimin,nxitjen dhe zhvillimin e biznesit.Ofron shërbime administrative,)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni