Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:CHIMICA D'AGOSTINO S.P.A
Rezultate gjithsej: 1

CHIMICA D’AGOSTINO S.P.A. ( ish "Chimica Dott.Francesco D'Agostino S.p.a Bari Italia")

L21409008V
(Prodhim,perpunim dhe tregtim te produkteve kimike ne pergjithesi dhe dytesore qe kane perdorim te ndryshem si industriale, ekologjike, farmaceutike, kozmetike dhe shtepiake,detergjent,detersive dhe produkte hig)

Tirane -6751680 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni