Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:DOBI MANAGEMENT
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

InfoSoft Office (Ish Inter Office, Ish Infosoft M I, Ish INFOSOFT PLUS)

J62426002Q
(Import eksport dhe tregtim te artikujve kancelarik, konsumablave etj. Krijim paketa programesh per fusha te ndryshme, animacion i kompjuterizuar dhe sherbime te tjera software. Studime, informime, keshillime pe)

Tiranë 46618787 ALL

TONER ITALIA SH.P.K

L71907016A
(Prodhirn dhe tregtim te konsumablave te ndryshme per pajsje fotokopje dhe printera. Rimbushje/rigjenerim bojrash per keto pajisje. Aktivitet tregetar qe konsiston ne prodhimin, importin dhe exportin e konsumabl)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni