Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Dashnor Hajdëraj
Rezultate gjithsej: 1

AA&P

L61713009Q
(Ofrimi i shërbimit në studimin, projektimin, supervizionit dhe ndërtimit të linjave elektrike mbitokësore (ajrore) si dhe nëntokësore (kabllore) të energjisë elektrike si dhe të telekomunikacionit lin)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni