Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Denis Arapi
Rezultate gjithsej: 1

LUVA GROUP

L54830401A
(Shperndarje interneti.Te ofroje sherbim audio dhe/ose audioviziv. Sherbime informatike dhe telefonike. Krijim dhe mirembajtje faqesh interneti. Krijim dhe shperndarje programe kompjuterike. Konsulence teknike d)

Lushnje -4668 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni