Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Dhimiter Nina
Rezultate gjithsej: 3

SPlëndID GROUP

L61315520J
(Aktivitet në fushën e shërbimeve të Restoranteve dhe bar bufe. Aktivitet në fushën e shërbimeve Catering dhe në fushën e organizimit të eventeve familjare, apo për organizimet e ndryshme shoqërore n)

Durrës ALL

SE & NI

M01913505P
(Ndertim. Punime elektrike, punime hidraulike. Import eksport te materialeve te ndertimit.)

Durrës ALL

Rent a Car PARID

M12013505O
(Shitblerje autoveturash, autovetura me qera, transport exportautoveturash, shitblerje pjese kembimi autoveturash.)

Durres ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni