Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Dhimitraq Toli
Rezultate gjithsej: 1

ROLIN TOBACCO COMPANY

L63515601T
(a) Prodhim, përpunim, paketim dhe tregtim të duhanit dhe produkteve të duhanit dhe kryerjen e çdo lloj aktiviteti të ngjashëm për realizimin e saj. b) Tregti e përgjithshme, import eksport, shit blerje,)

Gjirokastër ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni