Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Diana Bidaj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ARISA - KONFEKSION

J61828068L
(Import eksport dhe perpunim aktiv i lendeve te para dhe gjysme produkteve ne sektorin e veshmbathjes. Tregti, import-eksport, prodhim, perpunim e sherbime ne fushen e industrise ushqimore, materialeve te nderti)

Tiranë 61269720 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni